Strokovnjaki za veterinarske spletne strani ustvarjajo po meri narejene veterinarske spletne strani

Spletne strani - Rast veterinarske prakseKreativna ekipa Portala Medicus je povsem usposobljena v ustvarjanju veterinarskih marketinških orodij. Po temeljitih usposabljanjih v uporabi marketinških načel in pristopov znamo narediti produkt, ki bo na zelo učinkovit način odseval osebnost vaše prakse. Z našo pomočjo lahko vaša prakse raste in raste.

Mi razumemo, da ste veterinar praktik, ki želi svoje delo opravljati odlično. In nikakor ne želite, da vam pri doseganju tega karkoli stoji na poti! In ker se povsem posvečate veterinarski medicini bomo mi za vas ustvarili spletno stran, ki bo odsevala vaše delo in vašo kliniko ali ambulanto, ne da bi bila ta dodatno in nepotrebno breme na vaši profesionalni poti. Z vami se bomo pogovorili o vaših željah in pričakovanjih in na podlagi tega pripravili bodisi preprosto spletno stran, bodisi skopirali besedila z vaše obstoječe spletne strani, katera bomo optimizirali za spletne iskalnike in jih vstavili v povsem novo platformo spletne strani, na kateri vsa bodo obstoječe in nove stranke zlahka našle.

5najpomembnejših razlogov, zakaj naj vam vašo novo spletno stran ustvarimo na Portalu Medicus

  • Okrepite zvestobo svojih strank s sodobno spletno stranjo in uporabljajte orodja, ki vam jih nudi. 
  • Odlična optimizacija za spletne iskalnike. Naše strani bodo spletni iskalniki glede na najpogosteje vnesene iskalne pojme zlahka našli.
  • Spremembe vsebin in grafične postavitve za vas brez truda. V naše večje pakete vzdrževanja je mesečno vključena ena ura vnašanja sprememb na vaši spletni strani. Spremembe ponavadi vnesemo znotraj 48 ur. Vi odlično obvladate veterinarsko medicino. Vaše spletne pa bomo za vas uredili mi.
  • Pri nas poznamo optimizacijo spletnih strani, da bodo visoko kotirale med spletnimi iskalniki. Neprestano raziskovanje najpogostejših veterinarskih iskalnih pojmov nam omogoča, da naše strani visoko kotirajo in tako pomagajo tudi vaši praksi, da bo kotirala čim višje.
  • Izkušeni veterinarski pisci besedil združujejo razumevanje veterinarskih pojmov z izkušnjami pravilne postavitve in uporab ključnih besed za SEO optimizacijo.
  • Smo že omenili čudovit izgled, ki vam ga lahko ponudimo? Z veseljem vsako izmed predlog prilagodimo vašim željam, potrebam in barvam. In naš cilj ni samo lep izgled, pač pa tudi učinkovitost spletne strani!
  • Naša zaveza veterinarski medicini. Naše poznavanje veterinarske medicine temelji na poznavanju same veterinarske medicine in osvojenim marketinškim znanjem! (Ups…, to je že sedem razlogov… pokličite nas na 041 32 33 55, pa vam jih naštejemo še nekaj več!)

Ti je všeč? Povej prijateljem...

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Iščete ustrezno veterinarsko knjigo, priročnik, atlas?

Kliknite na spodnjo povezavo in poiščite pravo knjigo. Dostava je seveda brezplačna.

 Free Delivery on all Books at the Book Depository

Copyright © 2019 My Joomla. Template designed by olwebdesign.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in kako jih onemogočiti in izbrisati, si preberite v naših Pogojih uporabe piškotkov.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

EU Cookie Directive Module Information