veterinarski marketingPortal Medicus se posveča marketingu v veterinarski medicini. Naše poslanstvo je ustvarjanje spletnih strani po meri in potrebah veterinarske medicine,vključno z njihovo SEO optimizacijo glede na najpogostejše veterinarske iskalne pojme, grafično oblikovanje po meri veterine, celostne grafične podobe veterinarskih ustanov in splošna promocija veterinarske medicine. Pomoč veterinarjem v komunikaciji z njihovimi strankami je tisto kar počnemo. In kar tudi znamo!

 

Veterinarski marketing

Veterinarska klinika ali ambulanta ponavadi nima osebja, ki bi bil znotraj ustanove zadolžen za veterinarski marketing. Ustvarjalno osebje Portala Medicus in zunanjih partnerjev bo delovalo kot vaša hišna marketinška agencija s pisci veterinarskih besedil, grafičnih oblikovalcev in marketinških strokovnjakov za družbena omrežja. Vi samo opravljajte delo odličnega veterinarja, mi pa bomo poskrbeli, da se bo o vaši zgodbi zganjal hrup!

 

Naši temelji veterinarskega marketinga

Naši temelji veterinarskega marketinga so precej preprosti. Poslušamo, kaj veterinarji potrebujejo za rast svoje prakse, te potrebe uskladimo z najnovejšimi marketinškimi trendi in razvijemo poln po meri narejen proizvod veterinarskega marketinga, ki prikazuje osebnost in pomen posamične veterinarske klinike ali ambulante. Mi razumemo, da imate za sabo neko zgodbo, ki jo želite razširiti med svojimi obstoječimi in potencialnimi strankami. Ob pomoči našega znanja veterinarskega marketinga bomo poiskali kanale, ki bodo kar najbolj ustrezali potrebam vaše prakse in skupaj bomo izdelali načrt, s katerim bomo razposlali to sporočilo skrbnikom živali. Rezultat tega bo po meri narejen proizvod, ki bo doprinesel k osveščenosti skrbnikov in končno seveda z rastjo števila strank, kar posledično pomeni tudi z rastjo dobička! Portal Medicus je vaša rešitev za celostno komunikacijo s strankami.

 

Kaj lahko storimo za vas:

  • Veterinarski marketing za rast veterinarske prakseRazumemo potrebe sodobne veterinarske prakse
  • V splošnem pogledu zvišujemo osveščenost skrbnikov hišnih ljubljencev in jih izobražujemo
  • Naši pisci učinkovito ustvarjajo izobraževalne in druge vsebine
  • Zvišujemo število napotitev skrbnikov hišnih ljubljencev na veterinarske ustanove
  • Pri skrbnikih hišnih ljubljencev zvišujemo upoštevanje veterinarjevih napotkov
  • Znižujemo delež strank, ki se ne udeležujejo dogovorjenih pregledov
  • Stranke in perspektivne stranke med brskanjem po svetovnem spletu lažje najdejo vaše spletne strani
  • Z našimi orodji v družbenih omrežjih zganjamo hrup okoli dogajanja in dejavnostih na vaši kliniki ali vaši ambulanti

Ti je všeč? Povej prijateljem...

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Iščete ustrezno veterinarsko knjigo, priročnik, atlas?

Kliknite na spodnjo povezavo in poiščite pravo knjigo. Dostava je seveda brezplačna.

 Free Delivery on all Books at the Book Depository

Copyright © 2019 My Joomla. Template designed by olwebdesign.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in kako jih onemogočiti in izbrisati, si preberite v naših Pogojih uporabe piškotkov.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

EU Cookie Directive Module Information